top of page
  • Instagram
  • Whatsapp
  • Facebook
  • LinkedIn
rock-2527630_1280.jpg

מרק עדשים וירקות טחון

המצרכים:

  • 500 גר' עדשים אדומות/עדשים ירוקות

  • 1.8 ליטר מים (או יותר, תלוי בסמיכות הרצויה)

  • ירקות (ניתן לשנות):

  • 5-6 גזרים

  • 2 קישואים

  • דלעת (חתיכה בינונית

  • רבע-חצי בטטה (תלוי בגודל)

  • חצי קולורבי

  • 1 בצל

  • 1 כרישה

  • 4-5 פרחי כרובית

  • מלח עשבים ופלפל שחור טרי גרוס, כמון, כורכום – לפי הטעם

איך מכינים?

  1. יש להשרות את העדשים (עדשים כתומות ניתן להשרות 5 שעות, עדשים ירוקות עדיף להשרות לפחות 12 שעות ולהחליף מדי פעם את מי ההשרייה)

  2. יש לשים העדשים עם המים בסיר גדול ולהרתיח למשך 10 דקות. .

  3. להוסיף את הירקות ולהביא שוב לרתיחה.

  4. להוסיף את התבלינים.

  5. להנמיך את האש ולבשל למשך כ-30 דקות עד שהירקות והעדשים יתרככו..

  6. לטחון הכל בבלנדר (יש אופציה לא לטחון ולאכול את המרק כמו שהוא)

למידע נוסף השאירו פרטים ואחזור אליכם

תודה על פנייתך, אשמח לעזור!

© 2024 All rights reserved to Reut victor

bottom of page