פינוקי רעות

מרכיבים:

  • 2 כוסות שיבולת שועל דק
  • 2 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר או מלח
  • כוס תערובת אגוזים ושקדים: אגוזי לוז, שקדים, אגוזי מלך ופקאן שבורים לחתיכות לא גדולות
  • 1/2 כוס טחינה גולמית מ-100% שומשום מלא ללא תוספת מלח
  • 1/2 כוס סילאן (או 1/4 כוס סילאן ו1/4 כוס סירופ מייפל טהור)
  • כפית שטוחה של קינמון

איך מכינים?

  1. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  2. מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית
  3. משטחים את התערובת ומהדקים אותה (אני ממש דופקת על התערובת עם כף מדידה מעץ על מנת להדק אותה היטב, שתיהיה כמה שיותר דחוסה)
  4. מכניסים ל-25 דקות לתנור
  5. מוציאים, חותכים לקוביות ושמים במקפיא לקירור
  6. ממליצה לשמור במקפיא
  7. אופציה לציפוי: ניתן להמיס שוקולד מריר 85% קקאו ולצפות טרם ההכנסה למקפיא.