נטורופתיה | דיקור סיני ויפני | צמחי מרפא
Toggle Menu
054-6123245
ראשי
אודות
טיפולים
טיפול נטורופתי
דיקור סיני ויפני
טיפול תזונתי מותאם אישית
טיפול בצמחי מרפא
ארומתרפיה
דמיון מודרך
איזון הורמונלי ופריון
איזון הורמונלי
טיפול טבעי באנדומיטריוזיס
טיפול טבעי בתסמונת קדם ווסתית (PMS)
טיפול טבעי בתסמיני גיל המעבר
טיפול טבעי בשחלות פוליציסטיות (PCOS)
טיפול טבעי בבעיות פוריות
מערכת העיכול
טיפול טבעי באלרגיות
טיפול טבעי בצרבת
טיפול טבעי בדלקת בקיבה (גסטריטיס)
טיפול טבעי בעצירות
טיפול טבעי בנפיחות בטנית וגזים
טיפול טבעי בכולסטרול גבוה
השמנה וירידה במשקל
מתכונים
חומוס ביתי
קרקרים מקמח טף
דאל מעדשים כתומות
מרק עדשים וירקות טחון
מרק כתום עם ג'ינג'ר
לביבות אפויות משיבולת שועל וירקות
לביבות בננה ושיבולת שועל
מאפינס ירקות
רול תמרים
פינוקי רעות
צרו קשר
פינוקי רעות
מרכיבים:
2 כוסות שיבולת שועל דק
2 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר או מלח
כוס תערובת אגוזים ושקדים: אגוזי לוז, שקדים, אגוזי מלך ופקאן שבורים לחתיכות לא גדולות
1/2 כוס טחינה גולמית מ-100% שומשום מלא ללא תוספת מלח
1/2 כוס סילאן (או 1/4 כוס סילאן ו1/4 כוס סירופ מייפל טהור)
כפית שטוחה של קינמון
איך מכינים?
מחממים תנור ל- 160 מעלות
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצקים לתבנית
משטחים את התערובת ומהדקים אותה (אני ממש דופקת על התערובת עם כף מדידה מעץ על מנת להדק אותה היטב, שתיהיה כמה שיותר דחוסה)
מכניסים ל-25 דקות לתנור
מוציאים, חותכים לקוביות ושמים במקפיא לקירור
ממליצה לשמור במקפיא
אופציה לציפוי: ניתן להמיס שוקולד מריר 85% קקאו ולצפות טרם ההכנסה למקפיא.