אוכל הודי הוא החולשה שלי! זה התחיל כשטיילתי בהודו, כשיצא לי להכיר את התרבות שלהם, הצבעוניות, הפרות שהולכות ברחוב, המאכלים והתבלינים - ו-וואו איזה תבלינים!
אז החלטתי להכין בבית דאל.
אני לא מתיימרת להגיע לרמת התיבלון, אבל וואלה - יצא טעים
הדאל מורכב מעדשים כתומות - ויש כמה סיבות נפלאות לאכול אותן:
חשוב לי להדגיש כי בעדשים יש anti nutrients שמגבילים את הזמינות של חלק מהמינרלים שבהם. למזלנו, באמצעות השריה או הנבטה ניתן להקטין את השפעתם.
מתכון לדאל:
בתיאבון ולבריאות!