נטורופתיה | דיקור סיני ויפני | צמחי מרפא
Toggle Menu
054-6123245
ראשי
אודות
טיפולים
טיפול נטורופתי
דיקור סיני ויפני
טיפול תזונתי מותאם אישית
טיפול בצמחי מרפא
ארומתרפיה
דמיון מודרך
איזון הורמונלי ופריון
איזון הורמונלי
טיפול טבעי באנדומיטריוזיס
טיפול טבעי בתסמונת קדם ווסתית (PMS)
טיפול טבעי בתסמיני גיל המעבר
טיפול טבעי בשחלות פוליציסטיות (PCOS)
טיפול טבעי בבעיות פוריות
מערכת העיכול
טיפול טבעי באלרגיות
טיפול טבעי בצרבת
טיפול טבעי בדלקת בקיבה (גסטריטיס)
טיפול טבעי בעצירות
טיפול טבעי בנפיחות בטנית וגזים
טיפול טבעי בכולסטרול גבוה
השמנה וירידה במשקל
מתכונים
חומוס ביתי
קרקרים מקמח טף
דאל מעדשים כתומות
מרק עדשים וירקות טחון
מרק כתום עם ג'ינג'ר
לביבות אפויות משיבולת שועל וירקות
לביבות בננה ושיבולת שועל
מאפינס ירקות
רול תמרים
פינוקי רעות
צרו קשר
לביבות אפויות משיבולת שועל וירקות
מרכיבים:
2 גזרים בינוניים
קישוא בינוני
חצי בצל בינוני
בטטה קטנה/חתיכת דלורית /חתיכת דלעת
חופן פטרוזיליה
6 כפות שיבולת שועל דקה
כף טחינה (לתינוקות - טחינה משומשום לא מלא, לאט להחליף לטחינה משומשום מלא)
כף שמן זית
2 ביצים בינוניות (M)
איך מכינים?
מחממים תנור ל-180 מעלות..
קוצצים במעבד מזון את הירקות (או מגרדים בפומפיה)
מעבירים לקערה ומוסיפים את שיבולת השועל, הטחינה, הביצים ושמן הזית ומערבבים הכל
מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה ומעט מלח
משמנים קלות תבנית, יוצרים כדורים קטנים ומועכים ללביבות קטנות
מורחים מעט מאוד שמן זית על הלביבות
מכניסים לתנור לחצי שעה. אחרי חצי שעה הופכים את הלביבות לעוד 10-15 דקות.